علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم
روی قوطی کنسرو مواد غذایی نوشته شده است قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه آن رابجوشانید با مراجعه به منابع معتبر، علت آن را پیدا کنید.
علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم
پاسخ :
زیرا در قوطی کنسرو اگر باکتری بنام (کلستریدوم بوتولونیوم) وجود داشته باشد نوعی سم کشنده تولید می کند که اگر کنسرو را بجوشانیم در اثر گرما تجزیه می شود. این سم در ماهی خام هم وجود دارد.
پیش فرض نکات کلی درباره ی مصرف کنسرو این مواد غذایی مورد توجه قرار دهید:
- قوطی کنسرو نباید زنگ زده و ضربه خورده باشد.
- پیش از جوشاندن قوطی کنسرو، در آن نباید متورم باشد، تورم نشاندهنده وجود میکروب میباشد، البته قوطی اغلب پس از جوشاندن متورم میشود.
- قوطی کنسرو را در ظرف محتوی آب قرار دهید بهطوری که آب بهطور کامل قوطی را احاطه کند. سپس آن را بهمدت 20 دقیقه بجوشانید و مصرف کنید.
- باید توجه داشت که زمان 20 دقیقه از شروع جوشیدن آن محاسبه میشود نه از زمانی که ظرف آب روی شعله قرار گرفت.
- هرگز قوطی کنسرو را بهطور مستقیم روی شعله اجاق گاز قرار ندهید، زیرا عمل از بین رفتن میکروب و سم آن بهطور کامل صورت نمیپذیرد.
- در نهایت توجه بهاین نکته ضروری است که هنگام خرید کنسرو باید دقت فراوانی داشت و در صورت مشاهده مواد غذایی مشکوک به آلودگی، مراجع ذیصلاح را مطلع ساخت.
تهیه و تنظیم مهرماه 98