تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت آنها
تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت آنها
تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت آنها
عنوان پودمان و نام درس:
درس آشپزی(۲) پودمان آشپزی و سفره آرایی
تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
نام و نام خانوادگي :
شماره دانشجويي:
کدملي:
رشته تحصيلي:
مقطع تحصيلي:
نيمسال تحصيلي:
فهرست مطالب
مقدمه: 1
سابقه تحقیق: 2
چند نوع از آبزیان: 4
غذاهاي دريايي 4
آماده سازي ماهي 4
آموزش پخت چند نوع غذای دریایی: 7
آموزش پختن ماهی سالمون با کلم بروکلی 7
ماهی شکم پر بدون فر 8
ماهی شکم پر بدون فر 9
6 نکته ماهیانه 10
نتیجه گیری: 12
پیشنهاد: 13
منابع: 14
مقدمه:
خوراک دریایی به هر نوع حیوان دریایی گفته می شود که توسط انسانها به عنوان خوراک خورده می شود. خوراک دریایی شامل انواع ماهیهای دریا می شود.
ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. خیلی از کشورها که به ساحل راه دارند صید آبزیان دریایی یک صنعت پررونق و مصرف و طبخ آن نیز بخش جداییناپذیر از فرهنگ آنها بهشمار میرود.
یکی ازبهترین موادغذایی درجهان ماهی ودیگر فرآورده های دریایی است. این دسته ازمواد غذایی برای عملکرد خوب مغز وقلب وعروق و کلا برای تمامی اعضای بدن مناسب هستند. خوبست بدانیم ماده ای درچربی ماهی وجود دارد که باعث پا……………..
این تحقیق در 16 صفحه با فونت 14 با فاصله بین خطوط 1.5به صورت فایل ورد تنظیم شده است که شامل اسلاید ،معرفی،صفحه بندی به صورت الفبایی و عددی صفحه متن تحقیق به صورت کاملا دقیق و مرتب ،صفحه نتیجه گیری ،پیشنهاد ومنابع می باشد.
حجم فایل 430 کیلوبایت
…..همچنین مشاهده مطالب مشابه↓
اهمیت تغذیه اورگانیک در کشاورزی
بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی
گل آرايي از ديدگاه اقتصاد کشاورزي
تهیه و تنظیم مهرماه 98