تحقیق فرآوری شیر

فرآوری شیر

تحقیق فرآوری شیر

تحقیق فرآوری شیر

فهرست مطالب
تعریف شیر    1
سالم سازی شیر    2
پاستوریزاسیون    2
هموژنیزاسیون    2
استریلیزاسیون    3
مراحل تحويل شير در کارخانه    3
مراکز جمع آوری شیر:    3
شیر در کارخانه :    4
استاندارد کردن شیر:    4
هموژن کردن شیر :    4
پاستوریزه کردن:    5
افزودن ویتامینها:    5
بسته بندی:    5
توزیع شیر    6
در فروشگاه:    6
انواع شیر    6
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:    6
فرآوری شیر نسبت به اجزای تشکیل دهنده اش:    7
شیرهای کم چرب ، معمولی و پر چرب    7
شیر کم لاکتوز    7
شیر غنی شده    8
شیر طعم دار    8

تقلبات در شیرتولیدی:    8

تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن    9
1 ـ مواد خنثی کننده    9
2ـ هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه):    10
3 ـ فرمالین (فرم آلدئید):    11
4 ـ نشاسته:    11
5 ـ نمک    12
6 ـ شکر    12
7 ـ اوره    12
8 ـ کرومات و بی کرومات پتاسیم:    13
9- اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک:    13
10 ـ صابون خردشده    13
12- سولفات آمونیوم    14
13- پودر شیر خشک بدون چربی (شیر بازساخته)    14
14 ـ آب پنیر:    14
تجهیزات صنایع لبنی وشیر    15

پلیت کولر  Plate Cooler    15

هموژنایزرHomogenizers    15
پاستوریزاتور    Pasteurizer    16
کلاریفایر Clarifier    16
پمپ سانتریفیوژ       Centrifugal Pumps    16
سپراتورخامه  Cream Seprator    17
دیراتور-هواگیر-بوگیر  Deaerator    17
منابع:    18

تحقیق فرآوری شیر

تعریف شیر

کنگره بین المللی شیر در سال ۱۹۸۳ شیر را  چنین تعریف کرده است ، شیر محصول ترشح پستانی از یک یا چند دوشش است که نه چیزی به آن اضافه و نه چیزی از آن کم شده باشد .
کلمه شیر به تنهائی به شیر گاو اطلاق می شود زیرا ۸۰ درصد شیری که در جهان تجارت مورد استفاده قرار می گیرد شیر گاو است . در مورد شیر سایر پستانداران نام حیوان باید همراه شیر ذکر شود مثل شیر گوسفند یا شیر گاومیش .
مقایسه ترکیبات اصلی شیر گاو و انسان در ۱۰۰گرم

سالم سازی شیر

شیر با داشتن ویژگی ها و صفات ممتاز غذایی ، به سرعت در معرض آلودگی های گوناگون قرار دارد و اگر بهداشت آن در مراحل مختلف شیر دوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف رعایت نشود ، می تواند باعث بیماری ها و عوارضی مانند : سل ، حصبه ، تب مالت ، اسهال خونی و….. شود .از سال ۱۹۳۰ که استفاده از دستگاه های پاستوریزاسیون در فرآوری تحقیق فرآوری شیر

این تحقیق در 20 صفحه با فونت 14 تنظیم شده است که دو صفحه اول فهرست بندی را شامل می شود که به صورت الفبایی فهرست بندی شد است و 18 صفحه با فهرست بندی عددی تنظیم شده است صفحه آخر شامل منابع می باشدهمراه با تصاویر کاربردی و حجم و اندازه مناسب به صورت کاملا مرتب و اماده پرینت گرفتن . حجم فایل 680کیلوبایت


تهیه و تنظیم مهرماه 98

مطالب مرتبط