مصادیق حقوقی جرایم بهداشتی و غذایی و آرایشی
مصادیق جرایم بهداشتی و غذایی و آرایشی
تحقیق درباره مصادیق حقوقی جرایم بهداشتی و غذایی و آرایشی
مصادیق حقوقی جرایم بهداشتی و غذایی و آرایشی
فهرست مطالب
مصادیق جرایم بهداشتی،آرایشی و مواد غذایی در حقوق جزای ایران 1
▪ مصادیق جرایم بهداشتی 1
تقلب در مواد خوردنی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی 1
مخلوط کردن مواد خارجی به جنس به منظور سوءاستفاده: 2
ساختن مواد تقلبی خوردنی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی 5
مصرف مواد تقلبی یا فاسد توسط خریداران در مصارف معین شده 6
عدم درج مشخصات فراوردهها بر روی بسته بندی 6
تولیدموادخوردنی,آشامیدنی,آرایشیوبهداشتیبدوناخذپروانهساخت 7
عرضه مواد اولیه به تولید کنندگان فاقد مجوز یا پروانه ساخت 9
عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی 10
تقلب در مواد غذایی از لحاظ حقوقی: 10
مصادیق جرایم بهداشتی،آرایشی و مواد غذایی در حقوق جزای ایران
▪ مصادیق جرایم بهداشتی
گفتار اول) جرایم مربوط به تهیه, توزیع, نگهداری و فروش مواد خوردنی,آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
اولین قانونی که در مورد این جرایم مقررات مفصلی را وضع کرده است, <قانونمواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی» مصوب ۱۳۴۶ است که بیش از دهعنوان مجرمانه را در این مورد مطرح ساخته است. پس از آن, در «قانون تعزیراتحکومتی امور بهداشتی و درمانی» مصو ب ۱۳۶۷, فصل خاصی تحت عنوان«تعزیرات تولید, توزیع و فروش مواد خوردنی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی» بهبیان این مواد اختصاص یافته است.
به طور کلی جرایم مربوط به این مواد را میتوانبه سه گروه تقسیم کرد:
الف) جرایم مربوط به مراحل تهیه و تولید مواد خوردنی, آشامیدنی, آرایشی وبهداشتی
ب) جرایم مربوط به توزیع, نگهداری و فروش این مواد.
ج) جرایم مربوط به رقابت مکارانه در مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی وبهداشتی.
الف) جرایم مربوط به تهیه وتولید مواد خوردنی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی
این تحقیق در 13 صفحه با فونت 14 تنظیم شده است که شامل فهرست مطالب و متن تحقیق می باشد. حجم فایل:58 کیلوبایت
تهیه و تنظیم مهرماه 98