علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم

علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم

علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم

 

روی قوطی کنسرو مواد غذایی نوشته شده است قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه آن رابجوشانید با مراجعه به منابع معتبر، علت آن را پیدا کنید.


پاسخ :

زیرا در قوطی کنسرو اگر باکتری بنام (کلستریدوم بوتولونیوم) وجود داشته باشد نوعی سم کشنده تولید می کند که اگر کنسرو را بجوشانیم در اثر گرما تجزیه می شود.

این سم در ماهی خام هم وجود دارد.


 نکات کلی درباره ی مصرف کنسرو

  • قوطی کنسرو نباید زنگ زده و ضربه خورده باشد.
  • پیش از جوشاندن قوطی کنسرو، در آن نباید متورم باشد، تورم نشان‌دهنده وجود میکروب می‌باشد، البته قوطی اغلب پس از جوشاندن متورم می‌شود.
  • قوطی کنسرو را در ظرف محتوی آب قرار دهید به‌طوری‌ که آب به‌طور کامل قوطی را احاطه کند. سپس آن را به‌مدت 20 دقیقه بجوشانید و مصرف کنید.
  • باید توجه داشت که زمان 20 دقیقه از شروع جوشیدن آن محاسبه می‌شود نه از زمانی که ظرف آب روی شعله قرار گرفت. علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم
  • هرگز قوطی کنسرو را به‌طور مستقیم روی شعله اجاق گاز قرار ندهید، زیرا عمل از بین رفتن میکروب و سم آن‌ به‌طور کامل صورت نمی‌پذیرد.
  • در نهایت توجه به‌این نکته ضروری است که هنگام خرید کنسرو باید دقت فراوانی داشت و در صورت مشاهده مواد غذایی مشکوک به آلودگی، مراجع ذی‌صلاح را مطلع ساخت.

تهیه وتنظیم: سایت کلاس درسی

علت اینکه قوطی کنسرو می جوشانیم


مطالب دیگر:

تحقیق درمورد متاورس

شبرنگ چیست و چه فایده ای دارد سوم دبستان

تحقیق در مورد ساعت آفتابی کلاس دوم

تحقیق در مورد میمون برای کودکان

متن انگلیسی در مورد میمون

لکچر درمورد متاورس

لکچر درمورد غذا

تحقیق در مورد حس چشایی

masterdoc

مدت 9 سال هست در زمینه تولید محتوا کار می کنم. و علاقمند به تولید محتوای با کیفیت هستم.امیدوارم رضایت خاطر شما جلب شده باشد.

دیدگاه کاربران ...

    لطفا قبل از ارسال سئوال یا دیدگاه سئوالات متداول را بخونید.
    جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
    دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه خود را بیان کنید