پاورپوینت فرآوری شیر

پاورپوینت فرآوری شیر

پاورپوینت فرآوری شیر

 


حرفه ای و قابل ویرایش در حوزه  پاورپوینت های دانشگاهی

یه پاورپوینت فوق العاده که ارزش ارائه شما رو چندین برابر میکنه

این فایل فقط در سایت کلاس درسی درست شده

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید موفق


مشخصات

  • فایل PPTX پاورپوینت در 38 ( کامل) اسلاید طراحی شده
  • در 2 فرمت PDF و  , PPTX
  • دارای اسلاید اول بسم الله
  • اسلاید دوم معرفی
  • اسلاید سوم « فهرست مطالب با امکان لینک به اسلایدها»
  • اسلاید آخر منابع
  • حجم فایل ( با فرمت زیپ) : 4.47 مگابایت
  • پشتیبانی در هر لحظه
  • واتساپ: 09352817947
  • پیامک : 09140501695

«شیر و فرآوری آن»

فهرست مطالب با امکان لینک به اسلایدها

  • تعریف شیر
  • سالم سازی شیر
  • انواع شیر
  • انواع فرآوری شیر نسبت به اجزای تشکیل دهنده اش
  • شیرهای کم چرب ، معمولی و پر چرب
  • شیر کم لاکتوز
  • شیر غنی شده
  • شیر طعم دار
  • آزمایش های شیر
  • مراکز جمع آوری شیر پاورپوینت فرآوری شیر
  • مراحل تحويل شير در کارخانه
  • شیر در کارخانه
  • جداسازی شیر
  • استاندارد کردن شیر
  • هموژن کردن شیر
  • پاستوریزه کردن
  • شماتیک فرآیند تولید از شیر خام
  • پاستوریزاسیون
  • انواع پاستوریزاسیون
  • مسير پاستوريزاسيون شير در خط توليد شير پاستوريزه
  • استریلیزاسیون
  • ویژگی های شیمیایی شیر استرلیزه
  • هموژنیزاسیون
  • آثار هوموژنیزاسیون بر فراورده هاي شیر
  • دستگاه هموژنیزاسیون
  • مراحل تبدیل شیر خام در دستگاه
  • تجهیزات صنایع لبنی وشیر
  • پلیت کولر Plate Cooler
  • هموژنایزرHomogenizers
  • پاستوریزاتور Pasteurizer
  • کلاریفایر Clarifier
  • پمپ سانتریفیوژ Centrifugal Pumps
  • سپراتورخامه Cream Seprator
  • دیراتور-هواگیر-بوگیر Deaerator
  • استاندارد کردن چربی خامه و شیر
  • افزودن ویتامینها
  • بسته بندی
  • در فروشگاه
  • تقلبات در شیر
  • منابع

تعریف شیر

کنگره بین المللی شیر در سال ۱۹۸۳ شیر را چنین تعریف کرده است ، شیر محصول ترشح پستانی از یک یا چند دوشش است که نه چیزی به آن اضافه و نه چیزی از آن کم شده باشد .

کلمه شیر به تنهائی به شیر گاو اطلاق می شود زیرا ۸۰ درصد شیری که در جهان تجارت مورد استفاده قرار می گیرد شیر گاو است .

مقایسه ترکیبات اصلی شیر گاو و انسان در ۱۰۰گرم


سالم سازی شیر

شیر با داشتن ویژگی ها و صفات ممتاز غذایی ، به سرعت در معرض آلودگی های گوناگون قرار دارد و اگر بهداشت آن در مراحل مختلف شیر دوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف رعایت نشود ، می تواند باعث بیماری ها و عوارضی مانند :

سل ، حصبه ، تب مالت ، اسهال خونی و….. شود .

سالم سازی شیر طی مراحل روبرو انجام می پذیرد:

  • پاستوریزاسیون
  • هموژنیزاسیون
  • استریلیزاسیون پاورپوینت فرآوری شیر

انواع شیر

  • شیری که چربی آن را نگرفته اند (پر چرب)
  • شیری که مقداری از چربی آن گرفته شده
  • شیر کم چرب با چربی 5/0 درصد
  • شیر کم چرب با چربی 1 درصد
  • شیر 2 درصد چربی
  • شیری که همه ی چربی آن را گرفته اند (0/0 درصد چربی)
  • شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند، تقریباً 3 تا 4 درصد چربی دارد.

عکس محصول:

بدون هیچ گونه برچسب تبلیغاتی

پاورپوینت فرآوری شیر

پاورپوینت فرآوری شیر

 

فرآوری شیر در کارخانه

 

فرآوری شیر در کارخانه

 

پاورپوینت فرآوری شیر

فرآوری شیر

فرآوری شیر

 


مطالب دیگر:

پاورپوینت گرده افشانی گلها

تحقیق در مورد فرآوری شیر

قیمت محصول : 350,000 ریال
تضمین رضایت شما
تضمین رضایت شما بعد از خرید موفق لینک دانلود بلافاصله به شما نمایش داده می شود. و همچنین یک ایمیل حاوی لینک دانلود به ایمیل شما فرستاده می شود. پشتیبانی محصول 09140501695 پیام واتساپ: 09352817947شافعی

دیدگاه کاربران ...